Tietoa minusta

Suurimman osan työurastani olen tehnyt täysin eri alan töitä esim. ilmastointihuoltajana. Olen suorittanut mm. talotekniikan perustutkinnon.

Varusmiespalveluksen suoritin Vekaranjärvellä.

Kouluttautuminen liikunta-alalle alkoi Tanhuvaaran urheiluopistolla vuonna 1998.

Varsinaisia valmentajan töitä olen tehnyt päätyönäni 4 vuotta ja se lähti liikkeelle puoli leikillään, kun ollessani töissä Vetrealla uinninvalvojana ihmiset tulivat kyselemään treeni- ja ravinto-ohjelmia.

Liikunta ja varsinkin salilla treenaaminen on kulkenut mukanani yli 20 vuotta. Kilpaileminen on kuulunut mukaan jo pienestä pitäen eri lajeissa.

Olen suorittanut mm. ravintovalmentajan, voimavalmentajan ja SFU:n I-tason fitnessvalmentaja koulutukset. En itse ole koskaan laskenut noiden "koulutusten" varaan, vaan pyrkinyt etsimään mahdollisimman paljon tietoa kirjoista, netistä ja ennen kaikkea keskustelemaan eri alan ihmisten kanssa ja pyrkinyt sitten niputtamaan niitä mahdollisimman hyvin yhteen. Oma kokemus on tärkein. 

Kehittyminen tulee jatkumaan niin pitkään, kun näitä töitä teen. Voin sanoa rehellisesti, että en ole vielä tänä aikana törmännyt kahteen samanlaiseen ihmiseen, joiden kroppa toimisi samalla tavalla. Sitä kuhertelua tehdään joidenkin kanssa pitempikin tovi, että pääsen kunnolla kärryille kropan toiminnasta.


- Antti